No module Published on Offcanvas position
Computers en Mensen

Daar werk ik het liefst mee samen!

Computers hebben al mijn interesse sinds ik een klein jongetje was. Magisch!

Wat beweegt iemand. Hoe haal je het beste uit de mensen waar je mee samenwerkt? Fascinerend!
Management

Door mijn jarenlange ervaring in de Horeca in diverse leidinggevende functies heb ik geleerd om sociaal te denken. Het motiveren van de mensen waar ik mee werk, ontdekken wat ze drijft. Het beste uit zichzelf helpen halen.
Computers

al sinds mijn kindertijd werk ik met computers. ik zou een boek kunnen schrijven wat ik allemaal al gedaan heb. Opensource, Office 365, Programming, Design, 
Visionair

Ik denk graag in resultaten. Ik zie het eindpunt, en werk er met mijn team naar toe. Ik help mensen het meeste uit zichzelf te halen. Zodat het beste eindresultaat behaald kan worden. Samen staan we sterker. En dat is mijn visie.
Gevoelig

Ik ben gevoelig voor de menselijke kant. Werken is niet alleen geld verdienen, het is ook plezier hebben. Jezelf goed voelen over wat je doet. Jezelf prettig voelen binnen de organisatie waar je voor werkt. Ik streef er altijd naar dit plaatje perfect te maken.
Creatief

Ik ben graag creatief. een van de redenen waarom ik plezier schep in programmeren. Maar ook in het bedenken van technologische oplossingen. Sneller en makkelijker werken. Niet moeilijker. Think out of the Box.
Perfectie

Ik streef naar perfectie. Waarom genoegen nemen met "mwah" wanneer je "WOW!" kan bereiken? Technologie moet zich aanpassen aan mensen. niet andersom. Go big or go home.