MANAGEMENT

Door mijn jarenlange ervaring in de Horeca in diverse leidinggevende functies heb ik geleerd om sociaal te denken. Het motiveren van de mensen waar ik mee werk, ontdekken wat ze drijft. Het beste uit zichzelf helpen halen.
COMPUTERS

al sinds mijn kindertijd werk ik met computers. ik zou een boek kunnen schrijven wat ik allemaal al gedaan heb. Opensource, Office 365, Programming, Design, Linux, macOS, iOS, Windows..
VISIONAIR

Ik denk graag in resultaten. Ik zie het eindpunt, en werk er met mijn team naar toe. Ik help mensen het meeste uit zichzelf te halen. Zodat het beste eindresultaat behaald kan worden. Samen staan we sterker. En dat is mijn visie.
GEVOELIG

Ik ben gevoelig voor de menselijke kant. Werken is niet alleen geld verdienen, het is ook plezier hebben. Jezelf goed voelen over wat je doet. Jezelf prettig voelen binnen de organisatie waar je voor werkt. Ik streef er altijd naar dit plaatje perfect te maken.
CREATIEF

Ik ben graag creatief. een van de redenen waarom ik plezier schep in programmeren. Maar ook in het bedenken van technologische oplossingen. Sneller en makkelijker werken. Niet moeilijker. Think out of the Box.
PERFECTIE

Ik streef naar perfectie. Waarom genoegen nemen met "mwah" wanneer je "WOW!" kan bereiken? Technologie moet zich aanpassen aan mensen. niet andersom. Go big or go home.
MICROSOFT

Als ITer heb ik ruim ervaring met Windows omgevingen. Dit gaat van AD management tot Server management. Office 365, Exchange, Powershell, Allemaal zaken waar ik ervaring mee heb.
APPLE

Als Apple fanaat kan ik je natuurlijk HE-LE-MAAL gek maken over alles wta met dit bedrijf te maken heeft. iPhones, iPads, macbooks. En ook hoe je dit het beste toepast in je bedrijf.
LINUX

Als Opensource liefhebber draai ik mijn hand niet om voor een Linux servertje of tig. Door mijn jarenlange ervaring met Debian, zowel zakelijk als prive voel ik mij letterlijk als een vis in het water in een Linux omgeving.
OSS

Ik hou van de gedachte achter het Open Source initiatief. Helemaal als ik bedrijven kan helpen hun IT budget te verlagen door ze te helpen kijken naar wat Open Source voor ze kan betekenen.