No module Published on Offcanvas position

Mijn kloppend hart?

Drako.

Eigenwijs, maar perfect.

Drako kwam op het juiste moment in mijn leven. een echte prinses met soms wat kleine oortjes. Samen maken wij de wereld gek!

Max & Turo.

Schitterende wildernis.

Papegaaien zijn geweldig! De wildernis zit er nog steeds in. Intelligent en lief. Mijn twee Pionussen zijn een bron van ontspanning.

Maar er is nog zoveel meer

Er is een wereld te vullen met dingen waar ik van hou. Ik ben een duizendpoot pur sang! Hieronder een kleine greep uit de grote lijst van dingen die ik ooit nog hoop te perfectioneren.

SciFi en Fantasy!

Boeken, Films en Series. Ik kijk graag naar Star Trek. Ik lees ook graag de novels van Star Trek. Maar ook Fantasy boeken waar een goed verhaal zit. Boeken waarin je kan verdwalen en even van de wereld verdwijnen.

Koken!

Italiaans, daar gaat mijn voorkeur naar uit! Een heerlijke lasagne maken. Een lekkere pasta met mascarpone. Of een lekkere Tiramisu toe!

Sportief bezig zijn

Het is alweer een tijdje geleden. Maar ik hou van Zwemmen en Badminton. Wandelen doe ik dagelijks met mijn lieve hond. Heerlijk door de natuur van Arnhem.

Muzikaal zijn!

Naast zingen hou ik ook van Gitaar spelen en Piano spelen. Net als mijn zangkunsten moet ik op beide instrumenten nog heel veel oefenen.

Computeren!

Programmeren, Chatten, ik vind het allemaal leuk! Daarnaast zit ik graag in het zonnetje met mijn iPad op diverse fora om mensen te helpen :)

Socialiseren en helpen!

Ik kan heel goed luisteren. Maar ik kan ook heel goed praten. Eenmaal op de juiste stoel ben je ook niet zomaar van mij af. Daarnaast ben ik mantelzorger. daar gaat ook de nodige tijd en liefde in zitten.