Ik ben weer eens boven water!

 

Het is een zware tijd geweest. Niet alleen lichamelijk, maar zeker ook geestelijk zat ik de afgelopen twee jaar niet lekker in mijn vel. 

2 jaar geleden kwam ik op een punt in mijn leven waarop ik me echt af vroeg of het allemaal nog wel zoveel zin had. Gelukkig voor de wereld (en ook voor mij natuurlijk) had ik het wijze besluit om contact te zoeken met mijn huisarts. Haar te melden dat ik weer eens flink in de psychische ellende zat, en dat ze het er maar mee uit moest zoeken. En boy.. dat heeft ze gedaan :) Inmiddels pluk ik daar nu de vruchten van. En daar plukken jullie, de lezer, dan ook weer de vruchten van. Want dat betekend dat ik weer goed genoeg in mijn vel zit om overal iets van te vinden! 

(0 Stemmen)

Jan Jacobs

Bevlogen. Gaat geen uitdaging uit de weg. Kiest niet altijd de makkelijkste route. HSPer. Natuur freak. Apple fanaat.

Snelle links

Contact Info

Een berichtje:

Berichtjes krijgen vind ik altijd leuk! Schroom dus niet en reageer gerust op mijn blog posts, of stuur een mailtje via het contact formulier op deze website :)