Drako ligt onder de tafel op de grond, terwijl ze ook in een zachte mand of op de bank kan liggen.. Een of andere Gary heeft iets in zn bloed volgens youtube, en de blender slaakt een hogere toon dan Celine Dion! Het zou zomaar eens een normale avond op een doordeweekse dag in het huishouden van Jan Steen kunnen zijn, ware het niet dat ik Jan Jacobs heet..

Zaterdag naar Mamma Mia geweest, met mijn goede vriendin Dian, schatje is het! Was heel gezellig, vooral het stukje waar een heel squadron aan mannen met ontbloot bovenlijf over het podium hupste.. MAMMAAAA MIAAAAA HEREEEE I GOOO AAAGGGAAAAIIIINNNN… Gelukkig was het donker  Dat betekende ook dat niemand kon zien dat ik met enig bedrukte blikken naar mijn eigen pens keek. Die moet er nu toch echt af! Ik ben jong, goddelijk, en dat moet ook zo blijven  Maandag begonnen met smoothies.. Ontbijt smoothies met Havermout (brood zitten bewerkte koolhydraten in, dat schijnt dan weer niet goed te zijn!) en lunch smoothies met Havermout en groente! OOK begonnen met sporten.. Dat was een minder succes, blijkbaar moet je niet de eerste keer al meteen 25 situps en squats doen, want dan heb je meer pijn in je billen dan wanneer je een gangbang van 24 uur overleeft! Niet dat ik weet hoe dat voelt, maar ik stel het me zo voor.. Ondertussen ook maar een roei apparaat gekocht, voor die druilerige avonden dat ik mijn frisure liever niet nattig laat worden in de buitenlucht (en zeg nou zelf, in de regen rennen met een glas wijn in je hand is gewoon helemaal niet sexy!) en samen met mijn nicht naar de sportschool. En dat alles in het kader van “Ik Leef Beter” mijn motto voor 2019, waarin ik toch echt ga proberen beter voor mezelf te zorgen! Gaat u mee op reis? 

Gruss gott!