Je kan er maar druk mee zijn! :) De Apple keynote is geweest, iedereen is weer voor een paar maandjes tevreden alvorens de geruchten over de volgende iPhone weer vollop in de schijnwerpers staan.

Zelf ben ik nooit zo van het volgen van alle geruchten, ik krijg links en rechts natuurlijk wel eens wat mee, maar over het algemeen probeer ik dergelijk nieuws uit de weg te gaan. De keynote (WWDC het Apple Developers Congress) is tenslotte veel spannender als je niet weet wat er komen gaat.

Inmiddels is duidelijk dat Apple met de iPad echt een laptop killer op de markt wil zetten, iets wat ze doen door iOS de splitsen naar iOS voor de iPhone en ipadOS voor de Ipad. Dit omdat de laatste toch wel een aantal functies heeft die de iPhone niet kan gebruiken :) Mijn iPad pro gaat trouw overal mee naartoe, en hoewel ik hem zakelijk nog niet veel in zet, zie ik mezelf in de toekomst toch wel mijn macbook dumpen voor de iPad met muis en toetsenbord. Multitasking word beter, kopieren en plakken makkelijker, en er is ondertussen muis ondersteuning. Hoewel die laatste nog wel wat cosmetische upgrades kan gebruiken :)

Overwoog ik eerder mijn watch weg te doen, met al die nieuwe features in watchOS word het toch wel aantrekkelijk een nieuwe te kopen. Want eerlijk is eerlijk, als je hem niet hebt zul je hem niet missen, maar als je de watch eenmaal om je pols gehad hebt..

Apple gaat er dit jaar flink met mijn salaris van door! Geen wonder dat sommige mensen mij uit maken voor Apple Fanboy.

Maar voor het eerst in mijn leven ben ik er nog trots op ook. Maar ik werk dan ook de hele week in een Windows omgeving ;-)

BISOUS!